Στης ψυχής το έρεβος

Μη περιμένετε σε αυτό το blog να διαβάσετε αλήθειες και πραγματικά γεγονότα με αντικειμενική ματιά. Για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών υπάρχουν τόσοι φωστήρες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Εδώ ζουν μονάχα σκόρπιες σκέψεις και ανυπόστατοι προβληματισμοί!

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Έγκυρη πρωτοβουλία;;

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1737656

Τους λόγους για τους οποίους ένας υπουργός εξωτερικών, γλείφει κάποιον -και καλά- διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, πιστεύω πως όλοι σας μπορείτε να τους υποθέσετε.

Ωστόσο ας σταθούμε λίγο στις παπαριές που μας λέει ο Μιλόσοσκι.
Μιλάει, μιλάει, μιλάει, και τίποτα δεν λέει!

«Η νέα πρωτοβουλία του Μάθιου Νίμιτς είναι έγκαιρη και μπορεί να δώσει, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα»
Έγκαιρη ναι. Έγκυρη είναι;;;;

«Η Μακεδονία και η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσουν το διάλογο. Θα ήθελα να επισημάνω την ετοιμότητα της μακεδονικής πλευράς να αποτελέσουμε μέρος αυτής της διαδικασίας και με καλή πίστη και με εποικοδομητική προσέγγιση, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα»
Αν είχατε καλή πίστη και επιδιώκατε μία εποικοδομητική προσέγγιση κύριε Μιλόσοσκι, για την χώρα σας θα μιλούσατε με το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (αυτή η χώρα είστε άλλωστε σύμφωνα με τον ΟΗΕ...), που όπως και να έχει αναφέρεται στην Μακεδονία! Εσείς έχετε κόψει όλο το άλλο, και μιλάτε για κάποια Μακεδονία μήπως;;; Φανταστείτε, να μην δείχνατε και καλή πίστη λοιπόν!

«να συνεχίσουμε να αναζητούμε όλους τους πιθανούς τρόπους, μέσω των οποίων θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τις θέσεις μας, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα»
Το ‘δεν δέχομαι τίποτα πέρα του Δημοκρατία της Μακεδονίας’, αυτή δεν είναι η θέση σας;;
Τι ακριβώς να αναζητήσουμε επ’ αυτού;; Μα τι χαζός που είμαι! Ασφαλώς και πρέπει να το ψάξουμε το θέμα!!!
‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’;
‘Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας’;
‘Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας’;
‘Νέα Μακεδονία’;
‘Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας’;
‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’;
‘Βόρεια Μακεδονία’;
‘Μακεδονία’;
Φυσικά και το θέμα θέλει αναζήτηση. Γουρούνι στο σακί θα πάρετε; Εδώ θα σας βαφτίσουμε!!!! Και το όλο θέμα είναι γιατί να σας βαφτίσουμε;; Ξέρουμε και ξέρετε ποιοι είστε. Όπως πολύ καλά το ξέρει και ο ΟΗΕ άλλωστε...

Μία και μόνη απάντηση θέλω από εσάς κύριε Μιλόσοσκι.
Γιατί ότι αρχαίο βρίσκεται στα εδάφη σας, και έχει γραπτά κείμενα επάνω του, είναι σε γλώσσα ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Τότε που ανθούσε -σύμφωνα με εσάς ως ξεχωριστή οντότητα από την Ελλάδα- η Μακεδονία, και η γλώσσα της... Γιατί επιμένανε οι προγονοί σας με ελληνικά; Συγγνώμη κιόλας αλλά... Ηλίθιοι ήταν;;;;
Αν μου το απαντήσετε αυτό, ειλικρινά θα διοργανώσω στην Θεσσαλονίκη πορεία υπέρ της ‘Δημοκρατίας της Μακεδονίας’!!!

Μέχρι όμως να μου απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, με όλη μου την αγάπη σας προτείνω να κάνετε ‘τουμπεκί’, κύριε Μιλόσοσκι!!!!!!!! Γιατί, μπορεί οι πολιτικοί μας να είναι χαϊβάνια, μα όταν ένας λαός νιώσει να απειλούνται τα κεκτημένα του, αντιδρά περίεργα... Πόσο περίεργα; Θα φανεί προσεχώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου